Купити
Оренда

Виробництво та продаж побутівок, госпблоків, садових будиночків, постів охорони у Києві

Про нас

Ми

Ваш затишок – наша майстерність

Наша компанія вже більше 17 років успішно займається виготовленням, продажем та наданням в оренду високоякісних побутівок у Києві для різноманітних потреб. Ми пропонуємо житлові рішення для робітників на будівництвах, мобільні офіси, недорогі кафе, господарські блоки, торгові павільйони, а також дачні будиночки та багато іншого.

Ми маємо величезний досвід у виготовленні побутових вагончиків за індивідуальними проєктами наших клієнтів. Незалежно від складності замовлення, ми готові реалізувати ваші ідеї в найкоротші терміни. Щоб дізнатися вартість побутівки під замовлення, зв’яжіться з нашим фахівцем або заповніть форму “залишити заявку”.

Ми спеціалізуємося не лише на побутівках. У нашому асортименті також є садові будиночки, модульні будівлі та малі архітектурні форми (МАФи), що дозволяють створити комфортний і затишний простір для відпочинку, роботи чи бізнесу. Наші конструкції виготовляються з використанням сучасних технологій і високоякісних матеріалів, що забезпечує їхню надійність і довговічність.

З нами ваші мрії про ідеальний садовий простір стають реальністю. Незалежно від того, що саме ви шукаєте – компактний дачний будиночок чи багатофункціональний модульний офіс, – купити чи орендувати, без різниці, ми завжди готові запропонувати індивідуальне рішення, яке відповідає вашим потребам та вподобанням.

Ви можете придбати наявний товар або зробити індивідуальне замовлення прото зараз

Власне виробництво

Гарантія найкращої ціни, індивідуальний підхід

Гарантія якості

100% гарантія на всю продукцію

Доставка

Перевеземо для вас по Київській обл. та Україні

Продаж та оренда

Завжди в наявності продукція для продажу та оренди

Що ми будуємо

Побутівки для будівельників

Модульні офіси

Побутівки для дачі

Модульні будівлі

Торгові павільйони

Кіоски

Санітарні блоки

Кав'ярні

Консультація